Читај ми!

Загреб: О тужбама после решавања питања несталих

Тема повлачења хрватске тужбе за геноцид против Србије може доћи на дневни ред тек након решавања питања несталих, повратка уметничких дела и суђења за ратне злочине, саопштило је хрватско министарство спољних послова.

Хрватско министарство спољних послова саопштило да тема повлачења хрватске тужбе за геноцид против Србије може доћи на дневни ред тек након решавања питања несталих, повратка уметничких дела и суђења за ратне злочине.

"Дакле, ако и кад та тема дође на дневни ред, тек тада ће се моћи разговарати и о модалитетима", наводи се у саопштењу министарства достављеном агенцији Хина, а поводом изјаве српског шефа дипломатије Ивана Мркића, који је рекао да је раније "договорено" да Хрватска мора прва да повуче тужбу за геноцид.

Мркић је, наиме, након писања хрватских медија да Хрватска не намерава да одустане од тужбе за геноцид, изјавио да Хрватска мора прва да повуче тужбу за геноцид, јер је тужбу прва предала Међународном суду правде.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи