Читај ми!

Додик: Датум је мало за сва понижења

Србија је годинама изложена различитим притисцима и понижењима па би датум за почетак преговора са ЕУ била мала сатисфакција за вишегодишња понижења, сматра Милорад Додик.

Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да би добијање датума за почетак преговора са Европском унијом била мала сатисфакција Србији за вишегодишња понижења Срба.

"Србија је годинама изложена различитим притисцима и понижењима. Мислим да се треба одлучно супротставити сталним претњама српском народу Републике Српске и Србије", рекао је Додик новинарима у Требињу.

Председник РС истакао је да су Србија и српски народ у целини изложени новим притисцима и понижењима, решавањем питања Косова на начин који су подржале велике силе, преносе бањалучки медији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи