Читај ми!

Додик не блокира истрагу

Изјаву Домагоја Маргетића да се по наредби Милорада Додика скрива документација за ратни злочин хрватске војске над Србима демантовао је Јанко Велимировић, директор Центра РС за истраживање ратних злочина. Он је рекао да Додик нема никаквог утицаја на документовање ратних злочина.

Директор Центра Републике Српске за истраживање ратних злочина Јанко Велимировић демантовао је наводе загребачког новинара Домагоја Маргетића да се, по наредби председника Републике Српске Милорада Додика, скрива и држи у ладицама документација за почињени ратни злочин хрватске војске над Србима на подручју Мркоњић Града.

"Негирам да Додик има било каквог утицаја на рад овог центра, односно МУП-а Републике Српске, када је реч о документовању ратних злочина, осим што подржава наш рад", рекао је Велимировић данас новинарима.

Маргетић је у емисији РТС-а Да можда не изнео тврдњу да је Додик наредио да се предмет "Мркоњић Град" скрива и не процесуира ради његових (Додикових) одређених политичких калкулација са одређеним круговима у Хрватској, приказујући том приликом наводни документ, који је, како је рекао, "добио у институцијама Српске".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи