Читај ми!

Керум: Српски утицај у хрватским банкама

Сви моји проблеми су почели после изјаве да не би хтео Србина за зета, каже Жељко Керум. Срби имају највећи утицај на банке у Хрватској, каже сплитски градоначелник.

Сплитски градоначелник Жељко Керум је, гостујући у емисији Недељом у два на ХРТ-у, рекао  да су његови проблеми почели када је изјавио да не би хтео Србина за зета.

Према његовим речима такво мишљење има већина Хрвата, али се не усуђују да то кажу.

"Моји пријатељи православци су ми то замерили. Рекли су да то нисам смео рећи. То што сам тада рекао изазвало је и пословне проблеме. Сви знамо да је пре Другог светског рата најјача банка у Хрватској била Српска банка, а и сваки човек који ради зна да Срби имају највећи утицај на банке у Хрватској", рекао је Керум.

"Ја сам само рекао оно што већина мисли", рекао је Керум и додао да Срби имају велики утицај у хрватским медијима.

Сплитски градоначелник је истакао да не треба форсирати боље односе када се зна да су се Хрватска и Србија кроз историју свађале.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи