Читај ми!

Ухапшен због мучења магарца

Због сумње да је мучио магарца црногорска полиција ухапсила је једну особу из Даниловграда. Претходно је на Јутјубу освануо снимак мучења животиње.

Црногорска полиција ухапсила је данас једну особу из Даниловграда због сумње да је мучио магарца.

Ухапшеног В.С. из Даниловграда (68) полиција терети за кривично дело убијање и мучење животиња, саопштено је из полиције.

Он је, како се наводи, пре два дана везао магарца за теретно возило и тако везаног вукао га по локалном путу у подгоричком, приградском насељу Мареза.

Подгорички медији су раније данас објавили снимак на коме се види камион у покрету и за њим везана животиња како се опире теглењу и проклизава асфалтом.

Аутор снимка постављеног на Ју тјубу оставио је број регистарских таблица камиона за који је животиња била везана.  Законом о заштити животиња за мучење животиња предвиђа новчану казну до 11.000 евра.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи