Читај ми!

Индијски милијардер гради у Македонији

Субрата Рои, милијардер из Индије, планира да гради комплекс са касинима, хотелима и забавним центрима у Македонији. Туристички комплекс биће изграђен код Охрида, и то изнад језера, недалеко од центра града, пише македонска штампа.

Власник индијске компаније "Сахара Индија Паривар", индијски милијардер Субрата Рои, изјавио је да планира да гради комплекс са касинима, хотелима и забавним центрима у Македонији, пренела ја македонска агенција Мина.

Субрата Рои је за индијски лист "Фајненшел кроникл" рекао да ће концепт тог комплекса бити представљен македонској влади у септембру, а план његовог изгледа почетком следеће године.

"Када буде одобрен, надамо се почетку изградње за годину и по дана", рекао је Субрата Рои.

Индијски милијардер који је средином јуна посетио Македонију и најавио већу инвестицију у ту земљу, није рекао колико би забавни комплекс требало да кошта.

Македонски дневник "Вечер" објавио је да индијски бизнисмен туристички комплекс намерава да гради код Охрида, и то изнад језера, недалеко од центра града.

Субрата Рои је за "Фајненшел Кроникл" рекао да је импресиониран Македонијом и њеним људима и да планира веће улагање и посао који ће резултирати великом производњом, привлачењем туриста и отварањем радних места.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи