Читај ми!

Бомбама против затварања киоска

Због затварања и пресељења киоска, незадовољни трговац бацао бомбе по Зеници. Четворо рањено, међу њима два полицајца.

Четири особе су повређене, од којих два полицајца, у експлозији две бомбе које су јутрос бачене у Зеници, у Сарајевској улици код Казнено-поправног завода у Зеници.

Како је за портал кликс.ба потврдила потрпаролка МУП-а Зеничко-добојског кантона Алдина Ахмић, бомбе су бачене на градилиште поред зеничког КПЗ-а, приликом уклањања киоска који се налази на траси градске магистрале у изградњи.

"Полицајци су изашли да пруже помоћ при уклањању објекта који се налази на траси градске магистрале у изградњи и том приликом је власник бацио три бомбе, од којих су две експлодирале.

Три особе су највероватније лакше повређене, а међу њима је и један полицајац", изјавила је Ахмић, додајући да је укупно шест особа приведено.

У Кантоналној болници Зеница, међутим, кажу да су повређене четири особе, два полицајца и две женске особе.

"Три особе су повређене гелерима, док је један полицајац повређен услед обрушавања камења након експлозије. Сви имају лакше повреде и биће задржани у болници неко време на посматрању", изјавила је дежурна докторка у Кантоналној болници Зеница.

Дописник портала клиx.ба из Зенице јавља да је власник киоска Ханас Бошњак, и наводи да је његов брат Ениз рекао да зна зашто је бацио бомбе.

"Киоск поред њега је добио решење и може остати, док су дошли да руше његов киоск. Жао ми је што се ово десило, а мој брат је тако нешто и наговештавао", казао је Ениз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи