Читај ми!

Осуђен нападач на новинарку "Вијести"

Иван Бушковић осуђен на девет месеце затвора због напада на новинарку "Вијести" Оливеру Лакић испред зграде у Подгорици, у марту ове године.

Основни суду Подгорици осудио је Ивана Бушковића на девет месеци затвора због напада на новинарку листа "Вијести" Оливеру Лакић.

Суд је установио да се Бушковић насилнички понашао према новинарки Оливари Лакић.

Бушковић је био оптужен да је без повода, напао новинарку Лакић, задавши јој више удараца песницом у главу.

Образлажући пресуду, судија Жељка Јововић је рекла да је током суђења утврђено да је Бушковић крив за напад на новинарку подгоричког дневног листа.

Бушковић је ухапшен пар дана после напада, а током суђења је негирао је да је он нападач, тврдећи да је у време напада играо фудбал.

Суд је, међутим, установио да су његове изјаве и изјаве сведока неистините и оценио да је реч о "дрском и недоличном понашању без икаквог повода".

Новинарка Лакић препознала га је као особу која ју је напала 7. марта испред улаза зграде у Подгорици.

Иначе, она је ауторка серије текстова о фабрици дувана у Мојковцу и наводном шверцу цигарета на граници.

Директор "Вијести" Жељко Ивановић рекао је новинарима после изрицања пресуде, да је она за њега "ирелевантна" све док тужилаштво и полиција не расветле случај до краја и открију налогодавце напада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи