Читај ми!

Шверцовање покојника

Родбина једног покојника успела да прошверцује његово тело из Хрватске у Босну и Херцеговину, прошавши две контроле на граници. Полиција верује да су тело прошверцали како би избегли дуготрајну и скупу процедуру транспорта.

Хрватска полиција трага за телом Мије Гризеља, држављанина Хрватске и Босне и Херцеговине, који се 30. јуна утопио код Башког Поља, недалеко од Макарске. Читав случај је прилично бизаран и подсећа на филмску причу.

Према првим информацијама, Мијина родбина која је позвана како би препознала и преузела тело, на засад необјашњен начин узела је Мијино тело из мртвачнице у Макарској, а полиција верује да су га "прошверцали" у Босну и Херцеговину како би избегли дуготрајну и скупу процедуру транспорта, пише Јутарњи.

Најапсурдније је, преноси лист, што је тело највероватније превезено у БиХ у "голфу" родбине, постављено у седећи положај на задњем седишту.

"Мији су на главу ставили шешир и сунчане наочаре и тако закамуфлираног мртваца с његовим документима без проблема превезли преко граничног прелаза, прошавши чак две контроле", пише хрватски дневник.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи