Читај ми!

Цане продао вилу

Непозната фирма са Девичанских острва купила вилу "Монтенегро" на Светом Стефану, власништво Станка Суботића. Избегнут захтев београдског суда и мере забране располагања имовином.

Фирма "Manola management LTD" с Британских Девичанских острва купила је луксузну вилу "Монтенегро" на Светом Стефану од досадашњег власника српског бизнисмена Станка Суботића Цанета, пишу подгоричке Вијести.

Како се наводи у катастарским подацима Управе за некретнине, однедавно је на парцели 1286 КО Свети Стефан, на којој се налази вила "Монтенегро", уписана инострана компанија с Девичанских острва, Тортоле, која у својини 1/1 има 1790 квадрата земљишне парцеле и 362 квадрата стамбеног простора.

Још није могуће прецизно утврдити о каквој фирми је реч и ко је њен власник, али није искључена могућност да је Суботић само пренео власништво на офшор фирму, како би избегао евентуалне правне последице, пише лист.

Када су у трансакције укључене офшор фирме, онда је и теже ући у токове новца, па је за сада једино извесно да је за тај посао искоришћена фирма са Тортоле, наводи подгорички дневник.

Да је дошло до промене власништва у вили "Монтенегро" потврдила је и директорка будванског катастра Мирјана Маровић, на минулом скупштинском заседању, наводећи да је господин Станко Суботић продао вилу.

Фирма са далеких острва пренела је у своје власништво каскадну четвороспратну породичну зграду, како се наводи у подацима, која има укупно 12 соба, и то по три у подруму и приземљу, пет на првом спрату и једну собу од 70 квадрата у поткровљу.

Вила, која је годинама била синоним луксуза, тајних забава и журки, у којима су учествовали и високи државни званичници, већ неколико година има своју туристичку сврху, па је могуће и преко интернета у њој закупити собе и летовати, пишу Вијести

Запослени у овом хотелу, како је том листу речено, добили су уочи минуле летње сезоне нову управу, и то кадрове из Француске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару