Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Зеленски представио "План победе"; Сијарто: Украјина у НАТО-у изазваће трећи светски рат

Рат у Украјини – 961. дан. Украјински председник Володимир Зеленски посетио је Лондон, Француску и Рим и представио украјински "План победе". Русија је, са друге стране, упозорила САД да би могле да погоршају кризу и изазову прави сукоб између Русије и Запада уколико не промене политику. Приступање Украјине Северноатлантској алијанси у садашњим околностима изазваће трећи светски рат, рекао је мађарски министар спољних послова Петер Сијарто.

Зеленски представио "План победе"; Сијарто: Украјина у НАТО-у изазваће трећи светски рат Зеленски представио "План победе"; Сијарто: Украјина у НАТО-у изазваће трећи светски рат

Генералштаб Оружаних снага Украјине саопштио је да су у последња 24 часа забележени напади у Харковској, Сумској, Доњецкој и Запорошкој области.

Руске снаге ослободиле су насеља Нова Сорочина и Покровски у Курској области. 

За то време, украјински председник Володимир Зеленски посетио је Лондон, Француску и Рим и представио украјински "План победе"

Русија је, са друге стране, преместила два ловца "миг 31К" у Белорусију.

Упозорила је САД да би могле да погоршају кризу и изазову прави сукоб између Русије и Запада, док је руски председник Владимир Путин разрешио досадашњег амбасадора у Сједињеним Америчким Државама Анатолија Антонова те дужности.

Реаговао је заменик министра спољних послова Русије Сергеј Рјапков и саопштио је да ће у наредних неколико недеља бити одржан састанак представника пет нуклеарних земаља

Огласио се и мађарски министар спољних послова Петер Сијарто. Поручио је да би приступање Украјине Северноатлантској алијанси у садашњим околностима изазвало трећи светски рат.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи