СПС: Добри резултати републичке и градске власти

Социјалистичка партија Србије веома је задовољна резултатима које су Влада Србије на републичком и руководство Београда, на локалном нивоу, успели да остваре у протеклом периоду, констатовано је на седници Извршног одбора Главног одбора СПС на којој је разматрана актуелна политичка ситуација у земљи.

Усвојени су и јасни облици и правци деловања у наредном периоду, као и активности током предстојећих избора у Београду како би СПС остварио најбољи могући резултат, наводи се у саопштењу.

Разматрајући кадровска питања и стање у партијској мрежи, Извршни одбор ГО СПС је оценио да је главни циљ СПС ефикасна партијска организација која може да одговори свим политичким и другим изазовима са којима се суочава, наводи се у саопштењу из СПС-а.

На предлог Покрајинског одбора СПС Војводине изабрана је Александра Ђанковић за потпредседницу Извршног одбора СПС.

Тома Фила је изабран за председника новоформираног Савета за правосуђе, судство и уставна питања.

Извршни одбор СПС донео је одлуку о распуштању одбора СПС у Чачку, Шапцу, Вршцу, Оџацима, Бачком Петровцу и Шиду. Такође је и именовао привремена руководства у истим градовима.

На седници је, такође усвојен и Правилник медијског оглашавања Социјалистичке партије Србије.

Седници, којом је председавао Владан Заграђанин, председник ИО, присуствовали су заменик председника СПС Предраг Ј. Марковић и председник Младих социјалиста Србије Угљеша Марковић, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи