Јовичић: Ђилас и Шапић желе да наставе пљачку Београда

Градски одбор СНС Београда организовао је акцију – перформанс "Почнимо љубав из почетка" која, према речима функционера СНС-а Александра Јовичића, показује да Драган Ђилас и Александар Шапић желе да наставе да пљачкају град Београд и Београђане.

Александар Јовичић је навео да су на плакату, постављеном у Кнез Михаиловој, представљене афере које су се десиле у време када су Ђилас и Шапић "заједно владали Београдом" указујући на 10 милиона евра "бачених за подземне контејнере".

Подсетио је и на куповину "Соларисових" аутобуса истичући да су Ђилас и Шапић увек поштовали страну, "а не домаћу индустрију и нашег радника и нису се борили за његов бољи живот", на зграду Инекс "где су дали виши од милијарду динара да би се башкарили и имали више кабинета".

Такође ту су, додао је Јовичић, и зграда "Великог брата", реплика Теразија, Пазл град на Вождовцу... где су трошене паре грађана Београда.

"Продукт те политике, те њихове владавине, јесте дуг који су оставили - од милијарду и 200 милиона евра. То је накарадна полтика која је осиромашила Београђане. Ми смо је прекинули и кренули смо да враћамо њихове дугове, кренули смо у развој и да подижемо Београд" рекао је Јовичић.

Како је навео Јовичић, који је и председник општине Палилула, 500 милиона евра у последње три и по године дуга које су оставили Ђилас и Шапић, је враћено.

"Ми смо кренули путем развоја и модернизације и без иједног јединог динара новог задужење грађана Београда успели смо да реконструишемо и Славију и урадимо оно што су они само обећавали, а сада то нападају. На Сава променаду грађани могу да буду поносни, а Ђилас и Шапић на том месту су оставили пустош и нехумане услове за живот", подвукао је Јовичић.

Указао је и на отварање нових радних места и истакао да је добром фискалном политиком подигнут број запослених у Београду за готово 20.000, те да су отворене "Икеа", "Меита" у Обреновцу...

"То су резултати - то је политика и Александра Вучића и градске власти и желимо да наставимо тим темпом" нагласио је Јовичић.

Како је рекао ако би се дозволило "Мишковићу, Шапићу и Ђиласу да они чувају буџет града Београда и да покушају рационално да га троше буџет то би било исто као да оставите козама да вам чувају купус".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи