Двери: Михајловићева да преузме одговорност, а не да дели лекције

Покрет Двери реаговао је поводом критика које је потпредседница владе Зорана Михајловић упутила лидеру те странке Бошку Обрадовићу да не понижава жене жртве насиља, поручујући министарки да не треба да дели лекције, већ да преузме одговорност за своје пропусте.

Двери у свом саопштењу поручују да Михајловићева треба да "преузме одговорност за економске грешке из периода Г17+, Млађана Динкића и Мирољуба Лабуса", са којима је сарађивала, као и за сарадњу са, како тврде, страним обавештајним службама у Србији.

Тај покрет позива Михајловићеву, да када је у питању насиље у породици, прво испита случајеве насиља, како кажу, "у свом дворишту", као и да обезбеди заштиту трудница.

Зорана Михајловић јуче је поручила Обрадовићу да не понижава жене жртве насиља зарад политичких напада на председника Александра Вучића.

Реагујући на оптужбе које је Обрадовић изнео на рачун председника Србије поводом напада присталица Двери на новинарке ТВ Пинка, Михајловићева је рекла да је срамно што је лидер Двери овај случај искористио како би политички напао Александра Вучића, наводено је у саопштењу из њеног кабинета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи