Српска листа: У другом кругу избора у Клокоту Срби наступају јединствено

Кандидат Грађанске иницијативе "Клокот Врбовац" за председника општине Клокот Божидар Дејановић, приступио је Српској листи, па ће уочи другог круга избора за председника те општине, Срби наступити јединствено.

Други круг избора најављен је за недељу, 19. новембра.

У саопштењу Српске листе наводи се да је Дејановић приступио са са свим својим члановима.

"Божидар Дејановић је препознао чињеницу да је Српска листа, и њена мисија успостављања политичког јединства нашег народа на Косову и Метохији, будућност, јер српски бирачи су у последња два изборна циклуса јасно поручили да им је доста политичких подела", наводи се у саопштењу.

Српска листа истиче, да ће захваљујући одлуци Дејановића, Срби у национално мешовитој општини Клокот у другом кругу избора за градоначелника наступити потпуно јединствено.

"Политика Владе Србије и председника Александра Вучића о јединству Срба се успешно реализује на Косову и Метохији, а јединствени наступ под барјаком Српске листе је једини исправан пут који има подршку огромне већине грађана", поручује се у саопштењу.

Тиме је, додаjе се, упућена и порука свима онима који не одустају од покушаја да "на антиправни начин врше политички инжењеринг у већински српским срединама, јер таква настојања само додатно хомогенизују Србе на Косову и Метохији".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи