Шутановац: Изјаве Михајловићеве "лицемерне" и "нетачне"

Председник Демократске странке Драган Шутановац одговорио је данас на оптужбе потпредседнице владе и министарке грађевинарства Зоране Михаловић да жели да побегне од проблема Косова, оценивши их "лицемерним" и "нетачним".

У саопштењу достављеном медијима, Шутановац каже да је изјава министарке Михајловић "лицемерна" само зато што, како каже, ДС не жели да учествује у унутрашњем дијалогу о Косову који је иницирао председник Александар Вучић.

Ту, како је рекао, "прозивку" је одбацио као нетачну јер је у време док су они, са којима потпредседница СНС Зорана Михајловић "дели вредности и фингира дијалог, јуришали на продавнице са патикама, ломили град и палили амбасаде", он "штитио Б92 и њихове новинаре од насиља и покушаја паљења". 

Тврди да никада није бежао и додаје да се у једном слаже са министарком Михајловић, а то је да ће се, како каже, ДС увек разликовати од СНС по одговорности, вредностима и визији за Србију.

Михајловићева је раније оценила да то што је Шутановац унутрашњи дијалог о Косову назвао фарсом није ништа друго него припрема "новог бекства из Србије" када се буде одлучивало о јужној српској покрајини.

"Право сваког политичара у Србији, па и председника Демократске странке Драгана Шутановца да учествује или не учествује у унутрашњем дијалогу о Косову, који је иницирао председник Републике Александар Вучић, али називати те разговоре фарсом није ништа друго до припрема новог бекства", поручила је Михајловићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи