Вучић средином децембра у Русији

Председник Србије Александар Вучић примио је амбасадора Руске Федерације Александра Чепурина, који му је пренео позив председника Владимира Путина да половином децембра посети Руску Федерацију и састане се са њим у Москви.

Александар Вучић је рекао да је веома важно што ће имати прилику да са председником Путином разговара о билатералним односима, као и о конкретним предлозима за унапређење политичког дијалога и економске сарадње Републике Србије и Руске Федерације. Једна од тема разговора биће и сарадња у области енергетике. 

Српски председник је најавио да ће изразити захвалност за веома добру војно-техничку сарадњу двеју земаља, која се показала и у доласку авиона "миг 29" у флоту српског војног ваздухопловства, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

Председник Вучић је додао да се нада да ће са председником Путином разговарати и о односима у региону Западног Балкана, Европи, као и о глобалној политичкој и економској ситуацији.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи