Мали и Весић: Поштоваћемо сваку одлуку странке о кандидату

Одлука о кандидату СНС-а за градоначелника Београда одлука је странке која ће се поштовати, а у међувремену, наставља се посао да Београд буде што лепши и бољи за живот, изјавио је градоначелник Београда Синиша Мали.

Синиша Мали, који је заједно са градским менаџером Гораном Весићем обишао реконструисану амбуланту у Рипњу, рекао је да одлуку о кандидату "свакако не доноси он, нити Горан Весић", већ да то свакако зависи од председништва и председника странке, те да ће сачекати да види какву ће одлуку донети.

"Оно што је нама важно је да сваки дан радимо свој посао, да се бавимо тиме да град буде што лепши, бољи, да радимо у интересу и за грађане и тако ћемо радити сваки дан, до градских избора и надам се да ће грађани видети и разумети све оно што смо урадили за три и по године. Ко год да буде кандидат и да води град Београд, сигуран сам да ће водити на исти начин. Увек за бољи квалитет и бољи стандард", рекао је Мали.

Слично сматра и градски менаџер. Каже да су резултати које су постигли и тим који се налази на челу града, према његовом мишљењу, "заиста импресивни".

"Ко год да буде водио град, моћи ће само да настави истим путем. Напросто, пут развоја Београда је направљен и тако ће се град и развијати. Када сте члан политичке странке, ви наравно пристајете на њене одлуке. Она је нас предложила пре три године, наша странка ако освоји већину, а ми смо у то убеђени, онда ће предложити кандидате и ми ћемо увек поштовати одлуку своје странке, као што ће и други кандидати поштовати одлуке својих странака. То је тако свуда у свету, тако и у Србији", наводи Весић.

Упитани да прокоментаришу што се веома ретко виђају заједно, Мали и Весић сложни су – да се ту греши и да су њих двојица сваки дан заједно.

"Ми често обилазимо и разна насеља без медија. А друго, овде има толико посла, да су разни функционери на различитим странама града. И господин Мали и ја били смо више пута у Рипњу и била је жеља грађана да дођемо заједно. Он је био овде када је био почетак радова, ја сам често био овде када смо радили водовод и тако даље. Хвала Богу, у Беогаду има посла за 50 функционера", рекао је Весић.

На то се надовезао градоначелник и рекао да у Београду има толико инвестиција и толико ствари које се раде, тако да не могу да стигну да буду заједно.

"Али сваки дан јесмо заједно, тако да немојте да бринете по том питању. Хвала на питању, добро смо", рекао је Мали.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи