Ружић са градским челницима о функционисању београдске управе

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић разговарао је са градоначелником Београда Синишом Малим и председником Скупштине Града Београда Николом Никодијевићем о активностима у области реформе јавне управе.

"За добро функционисање управе престонице Србије важна је блиска сарадња Министарства и Града", рекао је министар Ружић и истакао да ће Министарство у наредном периоду радити на јачању комуникације са јединицама локалне самоуправе како би се ефикасно спровела реформа јавне управе. 

Он је и додао да ефикасност управе зависи највише од мотивације људи, али је подједнако важна доследна примена свих нових системских решења која коначно уводе ред у систем. 

"Ту посебно мислим на све оне прописе које омогућавају брзо и јефтино пружање услуга грађанима и модернизују наш рад", подвукао је Ружић.

Министар је стога похвалио досадашње напоре градске управе да створи истински сервис грађана и привреде, наводи се у саопштењу. 

На састанку је било речи и о даљем раду на унапређењу рада инспекцијских служби и јавних комуналних предузећа у циљу ефикасније и професионалније управе. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи