Харадинај најавио нову платформу за дијалог са Београдом

Дијалог Београда и Приштине није могуће наставити ако Америка није за истим столом, изјавио је косовски премијер Рамуш Харадинај и истакао да себе не види у том дијалогу.

Харадинај је у емисији Рубикон на РТК најавио израду нове платформе за наствак дијалога са Београдом, коју би, како је рекао, требало да припреми косовска влада у консултацији са експертима, а потврдиће је Скупштина.

"Не можемо наставити са дијалогом, ако Америка није за столом", рекао је Харадинај и додао да себе не види у дијалогу јер "има пуно посла код куће".

Према његовим речима, парламент треба да расправља и да оцени ту платформу.

"Приштина још увек није разјаснила своју улогу у досадашњем дијалогу, као ни то шта жели", рекао је Харадинај додао:

"Морамо да рашчистимо шта желимо, а не да неко дође у парламент и да нас изненади споразумом. То је ризик, а ја то не желим да радим", напоменуо је Харадинај. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи