Михајловић: Најближи сам председников сарадник и планирам да то останем

Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно.

Зорана Михајловић је, на конференцији за штампу поводом слетања првог авиона на линији Београд-Пекинг, преко Прага, одговарала на питање како коментарише изјаву страначког колеге Владимира Ђукановић да треба да поднесе оставку и да ли је то његов лични став или став странке.

Михајловић је истакла да пре свега поштује своју странку, да је чланица Председништва СНС и да је на предлог своје странке и њеног лидера, председника Србије, потпредседница у Влади и министарка.

"Ја сам председников најближи сарадник и планирам да то и останем. Али ћу се увек борити за све што је исправно. Трпећу можда нападе због тога, али то је природно ако желите да идете напред", нагласила је Михајловић.

Истакла је да се на томе завршава свака њена полемика са било којим чланом СНС, и да не жели преко медија да то чини, већ да постоје места где је могуће причати.

Истовремено је додала да ово није први пут да је критикована.

Иначе, Михајловић је касније током дана изјавила да ће се увек трудити да руши предрасуде и стереотипе о томе шта жене треба да раде и на који начин треба да се ангажују у политици.

Михајловић је то изјавила у ПКС, на представљању Нацрта закона о путној инфраструктури, на питање новинара како коментарише писање појединих медија о томе да је она та која руши владу.

"Ја ћу се трудити да увек рушим предрасуде и стереотипе и увек ћу то чинити док сам жива. Увек ћу рушити стереотипе и предрасуде о томе шта жене треба да раде, на који начин треба да се ангажују у политици и да ли треба да их буде или не", рекла је потпредседница владе.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи