Вучић: Биће занимљива кампања – народ против тајкуна

Поводом информације у медијима да ће заједнички кандидат Саше Јанковића и Вука Јеремића за градоначелника Београда бити Драган Ђилас, председник Србије Александар Вучић је рекао да ће кампања бити занимљива - "народ против тајкуна".

Александар Вучић је, у изјави за ТВ Пинк а на питање да прокоментарише информацију коју ће лист Ало објавити на насловној страни сутрашњег издања, поручио да "честита Јанковићу и Јеремићу" на избору кандидата.

"Побеђују опет. Слушам то пети пут заредом. Слушам сам то на београдским изборима, два пута на парламентарним и два пута на председничким. Сваки пут побеђују. Биће занимљива кампања – народ против тајкуна", рекао је Вучић.

Нагласио је да су резултати оно чиме се може похвалити грађанима.

С тим у вези је навео да је Ђилас иза себе оставио Београд са дугом у висини од 1,2 милијарди евра, а да су Синиша Мали и тим око њега свели свеукупни дуг града и свих јавних предузећа на 670 милиона евра.

Такође је подсетио да данас имамо десет пута више градилишта у Београду него када је градоначленик био Ђилас.

"Тада је било свега 40 до 50 градилишта, а данас имамо 556", рекао је Вучић током свечане церемоније поводом почетка градње новог стамбено-пословног објекта "Скyлајн Белгрејд".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи