Орлић: Обрадовић не зна шта би рекао у дијалогу о КиМ

Члан Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић оценио је поводом отвореног писма лидера Двери Бошка Обрадовића председнику Србије, да је очигледно да Обрадовић и представници бившег ДОС-овског режима одбијају дијалог о КиМ зато што немају појма шта би уопште рекли.

"А, на тему свих бесмислица које је (Обрадовић) набацао на своју гомилицу речи: о КиМ, лажима, фолирању, велеиздаји...само један коментар. Био је у праву кад је сам приметио да између њега и Вука Тадићевог Јеремића 'нема разлике у патриотском, националном смислу'", навео је Орлић у саопштењу.

Орлић каже да се то види "и из последњег Болетовог саопштења: исти такав ДОС-овски патриотизам и јунаштво, који су окидач националних срамота и државне пропасти. Баш - исти. А, сад, Боле - назад у песак и на брчкање".

Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић оценио је раније данас да је "председник Александар Вучић покренуо 'такозвани унутрашњи дијалог' са циљем признања независности Косова". 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи