Вулин: Изборили смо се да водимо политику "и Русија и ЕУ"

Захваљујући политици коју води председник владе Александар Вучић, Србија је можда и једина земља чије руководство у току истог дана може да се види са министром Сергејем Лавровом и после тога да се види са комесарком Федериком Могерини, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин.

Ми смо се изборили за то, Србија ће тај пут наставити да води, то је питање неутралности и на првом месту, вођење рачуна о сопственим интересима, рекао је Вулин новинарима.

Како је истакао, српски интерес је да имамо најбоље могуће односе са Руском Федерацијом, као што је наш интерес и да имамо најбоље односе са ЕУ.

"Без обзира на све критике које се често чују, али унутар земље, скоро никада ван ње, ми ћемо да наставимо да водимо управо такву политику и ми можемо да водимо такву политику", рекао је Вулин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи