Победа СНС-а у месним заједницама у Ваљеву

Кандидати СНС-а освојили су 126 места у 13 Скупштина месних заједница у Ваљеву од 135 изабраних чланова.

У саопштењу се наводи да је убедљива победа кандидата СНС-а у свих 13 Скупштина месних заједница резултат рада Градског Одбора СНС Ваљева као и чврсте вере народа у политику премијера Александра Вучића.

Редовни избори за чланове Скупштине 13 месних заједница у Ваљеву одржани су данас, а од 6.352 на изборе је изашло 2.656 бирача.

У саопштењу се наводи да је тако на изборе изашло 41,81 одсто од укупног броја уписаних бирача, што је до сада незабележена излазност када су у питању избори за Скупштине месних заједница.

Наводећи да је у појединим месним заједницама излазност била и већа од 70 одсто, из Градског одбора СНС-а су захвалили свима који су изашли на изборе и својим гласом допринели да се, како кажу, види воља народа.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи