Посланици сутра о буџету Републике Србије

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић сазвала је за сутра седницу парламента, на чијем дневном реду ће бити и Предлог закона о буџету Републике Србије за 2017. годину.

Народни посланици разматраће и друге предлоге, међу којима су одлуке о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2016. годину, о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Републичког фонда за здравствено осигурање за 2016. годину.

Расправљаће се и о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Финансијског плана Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2016. годину, као и о давању сагласности на Одлуку о изменама Финансијског плана Националне службе за запошљавање за 2016. годину, које је поднела Влада.

Народни посланици ће, на предлог Владе Србије, разматрати и Предлог закона о изменама и допунама Закона о буџетском систему.

Такође, разматраће и Предлог закона о буџету Републике Србије за 2017. годину са Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање за 2017, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Републичког фонда за здравствено осигурање за 2017. годину, Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Националне службе за запошљавање за 2017. и Предлогом одлуке о давању сагласности на Финансијски план Фонда за социјално осигурање војних осигураника за 2017. годину.

На дневном реду је и Предлог закона о допуни Закона о привременом уређивању начина исплате пензија, који је такође поднела Влада Србије.

Број коментара 46

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи