Поповић због миграната тражи зид према Македонији

Председник Српске народне партије Ненад Поповић позвао је Владу Србије да хитно донесе одлуку о подизању зида на граници са Македонијом, како би се зауставио неконтролисани прилив миграната у земљу.

"Уместо да реагује одлучно на упозорења Реџепа Тајипа Ердогана, да ће отворити границе за три милиона миграната, Брисел забија главу у песак као ној, показујући целом свету да нема ни снаге ни капацитета да се носи са нарастајућом мигрантском кризом", наводи се у писаној изјави Ненада Поповића.

Према Поповићевим речима, Влада Србије зато више не сме да се ослања на слабу и збуњену ЕУ, већ мора да почне да води самосталну мигрантску политику, штитећи државни интегритет и националну безбедност Републике Србије.

Оценио је да мигранти у Србији постају све опаснији и да представљају директну претњу за безбедност наших грађана.

"Зато захтевам да надлежни органи предузму све мере да се заустави неконтролисани прилив миграната у Србију, као и да сви мигранти који се тренутно налазе у Србији хитно буду депортовани, као што би била депортована сва лица која се налазе на територији наше земље без одговарајућих докумената", наводи се у Поповићевој писаној изјави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи