Радуловић позива Вучића на ТВ дуел, Ристичевић одговара

Председник Народне сељачке странке Маријан Ристичевић поново је позвао Сашу Радуловића на телевизијски дуел, уз поруку да се не "изговара" на то да хоће дуел са премијером Александром Вучићем.

"Волео бих и ја да се такмичим са Манчестером, али нисам Челзи, ни Арсенал и зато ми је остао нижи ранг, који се зове Саша Радуловић", наводи Маријан Ристичевић у изјави за јавност.

Наводи да од Радуловића очекује одговоре на питања: "како је истовремено управљао са 15 предузећа, како је из предузећа у стечају пребацивао новац на фирме у његовом власништву, како је на тај начин наносио штету повериоцима и радницима које је сурово остављао без посла и хлеба, како су несретни купци станова у Делта легалу остали без станова из стечајне масе коју је он контролисао и кога је 'засладио' у стечају шећеране Димитрије Туцовић, компаније БК итд?".

Председник Покрета Доста је било у међувремену је позвао председника Владе Србије на јавни телевизијски дуел како би рашчистио "све о наводним пљачкама и стечајним поступцима".

Како је наведено у саопштењу Доста је било, Радуловић је председника владе позвао да "престане да се крије" иза председнице Скупштине Србије Маје Гојковић и посланика Маријана Ристичевића и да, уместо да "малтретира целу институцију претварајући парламент у циркуску арену, сам изговори све оно šто дошаптава својим посланицима као у луткарском позоришту".

"То је идеална прилика и да побије укорењено уверење да се плаши Саше Радуловића и да се са њим обрачунава преко посланика и својих блатоида", наводи се у саопштењу Радуловића.
Ристичевић данас подсећа на свој ранији позив Радуловићу на дуел и истиче да је "чињеница да је претходних дана Саша Радуловић са целом својом групом јуришао на моју посланичку клупу, да су ме том приликом Роднијеви сведоци најгрубље прекидали у говору, вређали измишљали и пљували".

Због тих догађаја, као председник Народне сељачке странке позвао сам вођу Удружења грађана Сашу Радуловића на ТВ дуел, било када, било где, наравно ако сме, да укрстимо аргументе и један од другога затражимо одговоре, али сам, наводи Ристичевић, уместо одговора од Саше Радуловића добио - изговор.

Очигледно је, наводи Ристичевић, да је Саша Радуловић "човек мишје храбрости" и да избегава дуел да не би морао да одговара на питања која је таксативно набројао и на која, каже, народ има право да чује одговоре.

"Свестан је Саша Радуловић да нема тог ТВ формата у коме би он могао да одговори на питања о својим злоупотребама у стечајевима које је он водио. Спреман сам ја и на серију ТВ дуела да 'америчком бегунцу' омогућим да, као чувени економиста стечајно-пљачкашког типа, објасни како је из фирми које су му дате, да буде од помоћи суду, да намири раднике и повериоце, он намиривао само себе, своју родбину и ближу околину".

Саша Радуловић је од својих посланика направио 'Роднијеве сведоке', кловнове, марионете, које на миг вође скачу, млатарају, вређају, пљују, од Скупштине прави циркус, а привиђају му се "луткари".

"Ја га позивам још једном да као 'политичка громада' усправи себе на стражње ноге и да у дуелу објасни све, било када, било где, а као додатни уступак дозволићу му право да поведе своје посланице да ме, из публике, са блиског остојања, ометају псовкама и пљувачком", поручује Ристичевић.

Истиче да није крив Радуловићу "што је од сусрета са Александром Вучићем, пре неколико месеци, побегао главом без обзира, брзином већом него кад је од амбасаде САД јуришао на Републичку изборну комисију".

"Ја нисам ничија ствар и зато не треба да ме условљава дуелом са председником Владе", закључио је Ристичевић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи