Унапређење полицијске сарадње са Ираном

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић на састанку са амбасадором Исламске Републике Иран Мајидом Фахимом Поуром изразио је задовољство досадашњом сарадњом и очекивање да ће се она још више унапредити.

Министар Стефановић нагласио је да су током мандата амбасадора Фахима Поура односи две земље унапређени и доведени на највиши ниво до сада.

Током састанка било је речи о савременим безбедносним изазовима са акцентом на тероризам, миграције и трговину људима, као и даљим корацима на унапређењу билатералне сарадње у домену унутрашњих послова.

Амбасадор Мајид Фахим Поур, који ускоро предаје мандат, честитао је министру Стефановићу на резултатима које су Влада Србије и Министарство унутрашњих послова постигли на пољу очувању стабилности и безбедности, како у Србији, тако и у региону.

Посебно је истакао значај наставка сарадње у области полицијских послова и поручио да очекује да ће његов наследник својим радом још више учврстити добре односе Србије и Ирана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи