Јованов одговара ЛСВ-у

Потпредседник СНС Миленко Јованов поручио је Александру Јовановићу да је схватио да је потпредседник ЛСВ својом изјавом хтео нешто да каже, али да није сигуран да је разумео шта будући да је, како је рекао, као и обично био конфузан.

У писаној изјави достављеној медијима, Миленко Јованов је рекао да истине ради треба рећи да, "једини ко покушава да држи лекције је управо конфузни Јовановић и то, ни мање ни више, него о моралу, срамоти и лицемерју".

"Потпуно је надреално да ми, поред свега тога, Чанков потпредседник држи и лекције о политичкој култури. Вероватно ће ми рећи и да не треба да се тучем у кафани и возим санке по центру Новог Сада...", навео је Јованов.

Да Јовановић ишта разуме у вези са оним што покушава да каже, знао би да је и лицемерно и неморално и срамота што се читава једна "клика лажних бораца за Војводину" енормно обогатила, док је истовремено Војводина, за коју су се тобож борили, опљачкана и осиромашена, навео је Јованов.

Они су, додао је, у тој пљачки, зарад мрвица власти или ћутали, или у њој најдиректније саучествовали.

"Знао би и да су баш зато на изборима од грађана и оцењени како су оцењени и да би најадекватније било да своје премудрости изговара пред огледалом, или на органима странке чији је члан", навео је Јованов и подсетио да је управо јуче Јовановићева странка држала трибину у једном музеју у Новом Саду.

"Заиста мислим да су коначно прави људи били на правом месту и да им се и не исплати да из музеја излазе", поручио је Јованов.

Полемика Јовановића Јованова 

Потпредседник СНС Миленко Јованов саопштио је вечерас да се потпредседник ЛСВ-а Александар Јовановић, "као старлета, изношењем личних увреда, гура у медије".

"Пошто није у стању да каже ишта смислено, а још мање да се похвали било чиме што је, након 20 година власти на разним нивоима урадио, било он, било његова странка, Јовановић се, као старлета, изношењем личних увреда, гура у медије", навео је Јованов у реаговању на претходно саопштење Јовановића.

"Будући да ми је због домаћег васпитања и здравог разума немогуће да се спустим на Јовановићев ниво, оставићу га самог да се ваља у блату, ужива у својим бљувотинама и радује се својој слици изнад текста који потпише", саопштио је потпредседник СНС-а Миленко Јованов, а пренео Медија центар за Војводину СНС.

Претходно је потпредседник Лиге социјалдемократа Војводине Александар Јовановић у наставку полемике са Миленком Јовановом тврди да једино што потпредседник СНС може да замери је "да сам конфузан, а Ненаду Чанку да спочита тучу у кафани".

"И то је све", навео је Јовановић у писаној изјави достављеној медијима.

Јовановић је Јованову, кога назива новом узданицом СНС, поручио да за ралику од њега, он и Чанак нису променили странку и издали пријатеље, бираче и све у шта су веровали.

За Јованова каже да је "најобичнији прелетач", који нема ни струку ни знање да ради било шта друго осим да блати политичке противнике.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи