ЛСВ: Лицемерно да Миленко Јованов било коме држи лекције

Лига социјалдемократа Војводине сагласна је са констатацијом Миленка Јованова, кога сматра "новом узданицом СНС-а", када каже да је та странка забележила лошији изборни резултат, али врхунским лицемерјем сматра да он о томе говори и било коме држи лекције.

Потпредседник ЛСВ-а Александар Јовановић је у писаној изјави достављеној медијима поручио да победа СНС-a у Војводини није резултат Миленка Јованова, него резултат СНС и Александра Вучића.

"Друго, Јованов је своју претходну странку, чији је је посланик и одборник годинама био, оставио мање од годину дана пред изборе да би ушао у СНС за коју се увелико знало да ће остварити сигуран резултат", навео је Јовановић и подсетио да ДСС, "чија је перјаница Јованов био до јуче", у Војводини није прешла цензус.

Јованов је раније изјавио да реакције ЛСВ на изјаву председника Србије Томислава Николића о референдуму у РС, настојање те странке да покаже да још постоји, пошто је "до ногу потучена на недавним изборима".

"Једино што им је преостало јесте то да бомбастичним изјавама подсећају јавност да уопште постоје. Србији је потребан мир и стабилност, такву политику желе и грађани, а сви који желе супротно су, на срећу, само живописне појаве наше политичке сцене и ништа више од тога", Јованов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи