Јоксимовић и Дитман о наставку европских интеграција

Амбасадор Немачке Аксел Дитман похвалио је, у разговору с министарком за европске интеграције Јадранком Јоксимовић, реформски процес који спроводи Влада Србије, активну улогу владе у унапређењу регионалне сарадње и промоцију мира и очувања стабилности региона.

Јадранка Јоксимовић и Аксел Дитман су разговарали о процесу европских интеграција Србије и министарка је том приликом захвалила амбасадору Дитману на доследној подршци СР Немачке европском путу Србије.

Како је саопштено из Владе Србије, министарка је истовремено изразила очекивање да ће до краја године бити отворена нова поглавља у преговарачком процесу Србије.

Дитман је нагласио да Немачка наставља да подржава европски пут Србије. У том контексту је нагласио посебну важност поглавља која се односе на владавину права и паралелност преговарачког процеса са имплементацијом Бриселског споразума, што је и утврђено Преговарачким оквиром.

Јоксимовићева је захвалила амбасадору Дитману на значајној помоћи и подршци коју је СР Немачка, као највећи билатерални донатор упутила Србији у претходним годинама и нагласила важност даљег развоја сарадње две земље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи