Кркобабић: Четири нова оцила српске политике

Завршна конвенција Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) за локалне изборе у Белој Паланци одржана је под слоганом "Свет припада и нама".

У сали Дома културе, присутнима се обратио председник ПУПС-а Милан Кркобабић, министар у Влади Србије задужен за регионални развој и координацију рада јавних предузећа.

Он је, између осталог, истакао да ПУПС пре свега брине о пензионерима, запосленима, онима који су без посла и онима који никада неће стићи до пензије.

Број 4 под, којим је предата листа "Партија уједињених пензионера Србије- Милан Кркобабић", има симболичну везу са четири нова оцила српске политике - а то су ред, рад, резултат и одговорност - и само уз поштовање тих начела Србија може да иде напред, рекао је Кркобабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи