Влада формира четири тима за остваривање циљева

Влада Србије одлучила је да формира четири тима која ће се фокусирати на остваривање приоритетних циљева владе у наредном периоду, саопштено је из Немањине 11. Седници Владе присуствовала је регионална директорка Светске банке за Југоисточну Европу Елен Голдстин која је захвалила премијеру и члановима владе на могућности сарадње и похвалила досадашњи успех који су Вучић и влада постигли.

На седници Владе одлучено је да се формирају тимови за повезивање Србије са Европом и светом, стварање економских прилика за све, пружање бољих услуга и заштиту људских права и безбедност.

Влада Србије ће у најскорије време ускладити оквир резултата, план примене, одредити кадровска решења за сваки тим и редовно пратити напредак сваког тима, прецизира се у саопштењу.

На тематској седници Владе Србије, којој је присуствовала регионална директорка Светске банке за Југоисточну Европу Елен Голдстин, одржана је презентација "Од визије до резултата у Србији", а премијер Александар Вучић нагласио значај сарадње са том финансијском институцијом.

Како је саопштено из Немањине 11, премијер Вучић је упознао Голдстин и са програмом владе коју је представио у експозеу и посебно јој се захвалио на подршци коју је пружила Светска банка као и она лично.

Голдстин је, са друге стране, захвалила је премијеру и члановима владе на могућности сарадње и похвалила досадашњи успех који су Вучић и влада постигли.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи