ПС: Срамна количина лажи ДСС на рачун Вучића

Покрет социјалиста оценио је да је "срамотна количина лажи" коју је у саопштењу изнела ДСС на рачун председника Владе Александра Вучића и запитао о каквој криминализацији државе говоре они током чије владавине је спроведена најстраснија пљачкашка приватизација.

У саопштењу Покрета социјалиста наводи се да им је "јасан очај и мржња коју ДСС, као партија која је показала да ни изборни цензус није могла да пређе без гласова Демократске странке и Саше Радуловића, осећа према апсолутном победнику ових избора Александру Вучићу, али нам није јасна потреба за изношењем толиких лажи".

Та странка пита о каквој криминализацији државе говоре они током чије владавине је спроведена најстрашнија пљачкашка приватизација, током чије владавине су у потпуности опустошени српска индустрија и аграр.

"О каквим отмицама говоре они који су били део власти која је незаконито и противуставно, буквално отела бившег председника Србије и СР Југославије и испоручила га Хашком трибуналу", навео је ПС.

ПС такође пита и о каквој борби против криминала говоре они којима су главни савезници Бојан Пајтић и некрунисани краљ стечаја у Србији Саша Радуловић.

"Влада Србије за разлику од ДСС, Двери, ДС, ДЈБ, води политику која је у интересу државе и њених грађана што су они и препознали на недавним изборима, а вама је остала само мржња и лаж, који су вам очигледно једино оружје у политичкој борби", поручио је ПС.

Раније данас ДСС је у саопштењу критиковала конференцију за новинаре премијера Вучића тврдећи да је била усмерена на опозиционе странке и истовремено затражила од садашње и будуће владе, како се наводи, да прекине "криминализацију државе и друштва".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи