Зукорлић: Влади потребан аутентичан представник Бошњака

Носисилац листе Бошњачке демократске заједнице Санџака Муамер Зукорлић још није званично разговарао о учешћу у будућој влади премијера Александра Вучића, али каžже да би то могло да се догоди ускоро.

"Званично још нисмо разговарали о уласку БДЗС-а у владу. Иницијално имам најаву да ћемо ускоро о томе разговарати", рекао је Зукорлић.

 

Бошњачка демократска заједница Санџака је као мањинска странка освојила два посланичка мандата у парламенту.

Зукорлић је раније рекао да би радо сарађивао у Вучићевој влади, јер су се, како је оценио, са актуелним/будућим премијером створили услови за отварање "нове беле странице" за Бошњаке и бошњачко-српске односе.

Сматра да је влади потребан аутентичан представник Бошњака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи