Међународни званичници незадовољни косовском владом

Косовском премијеру Иси Мустафи међународни званичници су пренели да нису задовољни радом косовске владе, тврде неименовани званичници за Коха диторе.

Они су наводно Мустафи рекли да мора да направи промене у секторима, где су уочени највећи недостаци.

Лист на насловној страни пише и да Демократска партија Косова (ПДК) неће дати сагласност за делимичну реконструкцију владе, истичући да ПДК жели да у евентуални процес реконструкције укључи све партнере владајуће коалиције.

Косовски министар правде и заменик председника ПДК Хајредин Кучи рекао је да ће о тој ствари одлучити лидери ПДК и ЛДК.

Лист пише да ће промене у влади наступити након што је бивши лидер ПДК Хашим Тачи преузео канцеларију косовског председника.

Кучи ће напустити Министарство правде како би постао први заменик премијера, а на чело тог министарства доћи ће члан ПДК Гани Кочи док ће Енвер Хоџај бити министар спољних послова, наводи лист позивајући се на званична саопштења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи