Угрчић в. д. директора Агенције за приватизацију

Влада Србије именовала је Драгана Угрчића за вршиоца дужности директора Агенције за приватизацију, објављено је у најновијем броју "Службеног гласника".

Влада је Угрчића именовала на ту функцију најдуже на шест месеци, стоји у владиној одлуци.

Директор Агеницје за приватизацију претходно је био Љубомир Шубара који је са те функције разрешен.

Како преносе електронски медији, Угрчић је до сада био запослен у Агенцији за приватизацију као вођа пројекта - координатор.

Према подацима Агенције за борбу против корупције Угричић је био и на функцији члана Надзорног одбора "Новкабела" из Новог Сада.

Влада је почетком октобра сменила Шубару са места директора Агенције, пошто је Министарство привреде било незадовољно његовим радом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи