Читај ми!

Јовичић: Добро познато да је ДС грађанима отео имовину

Потпредседник извршног одбора СНС Александар Јовичић изјавио је да је добро познато да је Демократска странка одговорна што је пензионерима и другим категоријама грађана у Србији отета имовина.

Реагујући на саопштење ДС у коме се подржава петиција за укидање закона о смањењу плата и пензија уз образложење да је тим људима неко отео имовину, Александар Јовичић каже да тај "неко" није непознат, нити је тај "неко" Александар Вучић, већ је добро познато да је у питању Демократска странка.

"Тачно је да је пензионерима у Србији неко отео имовину. Али не само пензионерима, него и радницима, службеницима, Војсци, сељаку на њиви, развојним банкама, градовима, селима, и Србији у целини", навео је Јовичић у саопштењу.

Јовичић сматра да је отимање из државне касе попримало обрисе оружане пљачке, а приватни сектор пошто није могао тако да се пљачка, је једноставно уништен, док је младима који нису имали имовину, отимана шанса да је једног дана стекну својим радом.

"Али тај "неко"“ није непознат, нити је тај „неко“ Александар Вучић. Напротив, свима је врло добро познато да је у питању Демократска странка, њени менаџери и „врсни правници“. Управо зато, све горе наведене категорије грађана су Вама из ДС-а отеле право да више икада водите ову државу, пљачкате је и уништавате", поручио је Јовичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 29. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи