Читај ми!

ПС: Пајтића и ДС никада нису бринули проблеми грађана

Покрајински одбор Покрета социјалиста у Војводини упитао је да ли може проћи и један састанак председника покрајинске владе и лидера Демократске странке Бојана Пајтића са неким страним државником или дипломатом, а да он не блати своју државу.

О каквим људским правима је Пајтић јуче причао са помоћницом државног секретара САД Викторијом Нуланд када њега и Демократску странку никада нису бринули проблеми грађана, упитао је Покрајински одбор Покрет социјалиста у саопштењу, које преноси Танјуг.

"Да ли о правима грађана које су демократе током своје владавине без икаквих права избацивале са посла на улицу? Да ли о правима грађана чије су паре опљачкане кроз Развојну банку Војводине, Тесла банку, покрајинске буџетске фондове? Да ли о правима грађана који нису могли да се запосле, док су демократе запошљавале своје партијске кадрове и послушнике"? наводи војвођански Покрет социјалиста.

Према њиховом мишљењу, Пајтића и Демократску странку никада нису бринули проблеми грађана.

"Свесни су тога грађани Војводине и управо је зато сваким даном све ближи крај Пајтићеве владавине. Колико год он молио и преклињао, грађани му неће опростити учињено", наводи се у саопштењу Покрајинског одбора ПС.

Пајтић је током јучерашњег разговора са помоћницом америчког државног секретара за Европу и Евроазију Викторијом Нуланд као највеће изазове у Србији навео одсуство пуне слободе медија и случајеве угрожавања људских права и притисака на независне институције.

Пајтић је истакао и да постоји забинутост због атмосфере у којој ће се спроводити наредни локални и покрајински избори, јер је током неколико одржаних ванредних локалних избора било више десетина насилних инцидената над члановима ДС који су пријављени надлежним органима, али да није уследила никаква реакција државе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару