Читај ми!

Највиши ниво безбедности за посету Меркелове

Све припреме за пријатељску посету канцеларке Савезне Републике Немачке Ангеле Меркел, која ће у Београд допутовати 8. јула, одвијају се према плану, оцењено је на седници Владе Србије.

За време посете немачке канцеларке безбедносне мере у Београду биће подигнуте на највиши ниво - на снази ће бити безбедносни степен број један, речено је на седници Владе Србије, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима, пренео је Танјуг.

Начелник Управе саобраћајне полиције у Београду Драган Богосавац позива грађане да буду стрпљиви и поступају по инструкцијама припадника МУП-а.

"У посету Србији долази Ангела Меркел, која ће боравити у Београду. Меркел ће допутовати у Београд 8. јула у касним поподневним сатима, а одлазак је предвиђен 9. јула у преподневним сатима", рекао је Богосавац Танјугу.

Према његовим речима, мере обезбеђења ће бити предузимане по првом односно највишем степену, због чега ће на појединим локацијама бити обустављен саобраћај.

"Апелујем на грађане да имају разумевања за ове активности које ће припадници МУП обављати 8. и 9. јула. Такође, апелујем на суграђане и госте Београда који се затекну у главном граду Србије у то време да имају стрпљења и поступају по инструкцијама Саобраћајне полиције односно других припадника Министарства који буду ангажовани на том задатку", рекао је Богосавац.

Он је казао да ће се сви ангажовани у акцији обезбеђења трудити да измене саобраћаја и обуставе буду што краће.

"С обзиром на предстојеће врло високе темепратуре, које су најављене, молим грађане да имају разумевање за наше активности и припадници министарства ангажовани ће дати све од себе да суграђани и гости Београда што мање осете било какве поремећаје у одвијању саобраћаја", додао је Богосавац. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару