Одобрен повратак 58 породица на Косово

На данашњој седници чланова Управног одбора Пројекта ЕУ "Повратак и реинтеграција на Косову 4", одобрен је повратак 58 породица са укупно 302 члана, и то у општинама Гњилане, Штрпце, Обилић, Клина, Исток и Пећ.

Други по реду састанак одржан је у просторијама Министарства за заједнице и повратак у Приштини, којем је присуствовао и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић, саопштило је Министрство, преноси Танјуг.

Осим Јевтића, седници су присуствовали и представници Канцеларије Европске уније на Косову, представници Међународне организације за миграције (ИОМ), међу којима одлазећи и новоименовани шеф те организације Јорге Бака и Тајма Курт.

Министар Јевтић захвалио је одлазећем шефу ИОМ-а на веома доброј сарадњи на свим програмима и пројектима и на личном залагању да процес тече како је и замишљено, а новој шефици пожелео наставак добре сарадње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи