СНС: Пајтић наноси штету земљи

Лидеру ДС Бојану Пајтићу било би паметније да оде на посао и заради своју плату, уместо што критикује сопствену државу и представнике Европске уније, саопштила је Српска напредна странка поручујући ДС-у да је Србија постала модерна и уређена земља у којој нема места насиљу.

"Бојан Пајтић је увек наносио штету својој земљи и свом народу. Овај пут то нескривено ради и, где год да оде, говори све најлошије о својој држави", саопштила је СНС поводом говора Пајтића на конференцији о Западном Балкану у Софији, у организацији Партије европских социјалиста, преноси Танјуг.

Пајтић је, подсећа се, рекао да власт у Србији не толерише критику без обзира да ли долази од новинара, опозиције или независних институција, а критиковао је поједине представнике ЕУ који похваљују, како је рекао, само њима видљиве реформе Александра Вучића на рачун подршке имплементације Бриселског споразума због чега неки у унији, сматра, прећуткују право стање ствари у Србији.

"Истина је да ДС покушава да створи атмосферу страха у Србији, јер је то последње што им је преостало", наводи СНС.

Додаје се да демократе, у паничном страху за своје фотеље, зато што им грађани баш ништа не верују и зато што су изгубили сваки кредибилитет у Србији, сада прибегавају најнасилнијим методама, попут киднаповања одборника и разбијања глава грађанима, ширења панике, упућивања претњи "да ово неће ићи демократским путем", како пише потпредседник демократа Горан Јешић на свом Твитер налогу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи