Читај ми!

СДС покренуо онлајн анкету за разрешење Николића

Социјалдемократска странка покренула је онлајн анкету на којој грађани могу да се изјасне да ли су за покретање скупштинске процедуре за разрешење председника Томислава Николића, који је, како тврде, прекршио Устав јавно вршећи притисак на тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића.

У саопштењу СДС-а наводи се да ће анкета бити активна наредних 30 дана, након чијег истека ће странка размотрити којим демократским средствима ће наставити да "брани правну државу", преноси Танјуг.

Посланичка група СДС, Заједно за Србију и Зелени Србије предала је 18. фебруара Скупштини Србије захтев за покретање поступка за разрешење председника Николића који су, како наводе у саопштењу, потписале све опозиционе посланичке групе.

Да би се поступак покренуо потребно је да захтев подржи трећина посланика у Скупштини Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи