Читај ми!

СДС: Пајтић уцењује и купује одборе

Социјалдемократска странка оптужила је Демократску странку да уценама и новцем грађана "купује" локалне одборе који су раније напустили ДС.

"ДС врши притисак на одборе да се врате у ту странку обећавајући им финансијске трансфере из покрајинског буџета, а појединци су и уцењивани њиховим и радним местима чланова њихових породица запослених у институцијама покрајине", наводи се у саопштењу СДС, преноси Бета.

Како тврде у тој партији, они који се врате у ДС заузврат добијају функције у покрајинској администрацији или финансијске трансфере за своје општине, што значи да грађани плаћају опстанак демократа на власти и на политичкој сцени.

У СДС-у сматрају да недавни повратак њихва два одбора у ДС показује да су социјалдемократе "једина права опозиција", а да их напуштају они који су мислили да СДС има "тајни договор" о уласку у власт са Српском напредном странком.

"Повратак два одбора из СДС у ДС је управо доказује да је СДС једина права опозициона странка у којој нема места за оне којима је мотив задржавање и освајање власти, а метод трговина, претње и уцене", наглашавају у тој странци.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи