Михајловић: Нема свађе међу коалиционим партнерима

Потпредседница Владе Србије и потпредседница СНС Зорана Михајловић одбацила је спекулације о томе да има свађе међу коалиционим партнерима у републичкој влади и рекла да ће разговори о односима између политичких партија бити вођени у органима странака, а не у Немањиној 11.

Напомињући да има утисак да се последњих дана у јавности потенцира питање о томе да ли има свађе међу коалиционим партнерима у Влади, Зорана Михајловић је новинарима, после отварања међународног скупа о енергетици, нагласила да "нема те политичке приче и ми о томе не разговарамо".

Михајловићева је казала да је то шта је неко од чланова коалиције неком другом рекао, медијски можда занимљиво, али, како је додала, о тим међустраначким темама се не разговара међу члановима Владе, него о конкретним питањима која би овог или наредних дана требало да буду решавана, преноси Танјуг.

"Кад дође време да се разговара о било каквим политичким односима између политичких партија, ти разговори неће бити у Немањиној 11 него у органима политички странака", истакла је Михајловићева, не желећи да одговори на новинарско питање о томе како ће на односе СНС и СПС утицати подизање оптужнице против Бранка Лазаревића, бившег шефа кабинета Ивице Дачића.

Потпредница Владе и СНС је напоменула да се у СНС не разговара о односима са социјалистима јер, како је додала, представници те странке у Влади највише се баве својим послом и врло сложеним задацима за које премијер Александар Вучић тражи да буду реализовани.

Поводом вербалних варница протеклих дана између функционера СНС и СПС, Михајловићева је рекла да "то што ће се неко наћи увређен или му неће одговарати, уколико се прокоментарише да неко нешто није урадио добро, то је ствар сујете или чега год".

"Ми покушавамо да уведемо систем тамо где га није било, где постоје проблеми, настојимо да их решимо. Некад то иде брже а некад спорије и то је оно чиме се бавимо", закључила је Михајловићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи