ДС: Задовољни смо резултатима у Мајданпеку

Демократска странка задовољна је потигнутим резултатом на локалним изборима у Мајданпеку који су, како је рекао њен лидер Бојан Пајтић, показали убрзан раст подршке као и позиционирање ДС. Поручује да не одговара на незваничне информације које се касније покажу нетачним.

Бојан Пајтић је на конференцији за новинаре у седишту странке рекао да су резултати упркос притисцима и атмосфери у којој су се одиграли показали да је ДС освојила скоро 10 одсто гласова више у односу на мартовске изборе, преноси Танјуг.

"То значи да се Србија буди и све је више грађана којима је доста политике агресивности" каже Пајтић који је додао да су 90-те године биле обележене манипулисањем изборним материјалом и пребијањем људи као и јучерашњи избори у Мајданпеку, што је резултирало рушењем тадашњег режима.

Додаје да га чуди што СНС применујује исте методе и притом очекује да ће остати на власти.

Носилац листе ДС на изборима у Мајданпеку Драган Поповић оценио је да до сада није видео толико претњи и уцена и да је постигнут одличан резултат с обзиром на услове у којима су избори спроведени.

Наводи да су против себе имали читаву Владу јер су у тај град дошли у току кампање и министри и премијер.

"Ја сам службеник полиције, суспендован сам дан после предаје листе јер су мислили да ћу повући кандидатуру" објашњава Поповић.

На локалним изборима у Мајданпеку, Српска напредна странка је однела убедљиву победу са освојених 48,39 одсто гласова, односно 17 одборничких мандата, док је ДС освојила 23,16 одсто гласова одсноно осам мандата, објавила је Општинска изборна комисија после обрађених података са свих бирачких места.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи