Читај ми!

Вучић и Вулин са лидерима синдиката и послодавцима

У Влади Србије одржан је састанак премијера Александра Вучића и министра за рад Александра Вулина са представницима синдиката и Уније послодаваца.

Тема састанка био је рад Социјално-економског савета, а разговарало се и о будућим мерама Владе.

Председник Уније послодаваца Небојша Атанацковић рекао је после састанка да још увек постоје одређене дилеме о Владиним мерама.  

Навео је да је премијер био носилац састанка и да је затражио да сви помогну да држава превазиђе тешкоће.  

Према његовим речима, разлог састанка је био обнављање социјално-економског дијалога, а премијер је информисао присутне о мерама које влада тренутно чини и затражио веће разумевање од социјалних партнера.

Како је рекао, на састанку је усаглашено да је потребно постићи општенародни консензус око прихватања неопходних промена у законима односно привредном животу.

Састанку су присуствовали и министар финансија Душан Вујовић и министар привреде Жељко Сертић. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи