Читај ми!

Дачић: Вратићемо Мајданпеку златни сјај

Лидер социјалиста Ивица Дачић поручио је на конвенцији у Мајданпеку да држава мора да ствара регулативу за успешно пословање. Кључна рудна богатства Србије леже на том подручју, поручено на скупу.

Коалиција око социјалиста поручила је на конвенцији у Мајданпеку да је сада прилика да се поново врати златни сјај тој општини која има велику развојну шансу и огромне потенцијале, преноси Танјуг. 

"Наш задатак је да повратимо златни сјај Мајданпека. Држава мора да ствара регулативу за успешно пословање и показало се да мора да интервенише како би спасла наше фирме", рекао је лидер СПС-а Ивица Дачић.

Напомињући да грађани треба да гледају како ће да живе и да препознају ко је тај ко ће имати снагу да их води, Дачић је рекао да "данас, ако се залажете за права радника, изгледа као да сте дошли са друге планете".

"Убеђен сам да наша листа има најквалитетније кандидате, не само овде већ широм Србије", истакао је Дачић и додао да је интерес коалиције да Србија буде јака и поштована у свету.

Дачић је позвао грађане Мајданпека да гласају за своје суграђане.

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да Мајданпек више нема времена да прави грешке и позвао грађане да гласају за Коалицију СПС-ПУПС-ЈС-СДП јер је то, како је навео, најбоља коалиција у Србији, која зна шта су квалитети и која се бори за права грађана.

Милан Кркобабић из ПУПС-а сматра да кључна рудна богатства Србије леже на том подручју.

"Ако будемо довољно паметни и вредни да их употребимо, овај крај очекује озбиљан просперитет. Не желимо да вам дајемо нереална обећања, али ако Коалиција СПС-ПУПС-ЈС-СДП победи на овим изборима, верујемо да ће у наредних неколико година помак бити приметан", рекао је Кркобабић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи