Читај ми!

СНС : ДС не бира средства и време за обрачун

Док Српска напредна странка наставља да помаже подручјима угроженим катастрофалним поплавама, Демократска странка не бира средства ни време да се обрачунава са СНС, саопштио је новосадски одбор напредњака.

Градски одбор СНС у Новом Саду не жели да се бави дневно политичким препуцавањима са политичким неистомишљеницима док год траје ванредна ситуација у макар једној општини у Србији, већ жели да све своје ресурсе усмери ка упућивању помоћи угроженим подручјима, наведено је у реаговању на саопштење Покрајинског одбора ДС, преноси Танјуг.

"С друге стране Демократска странка не бира средства ни време да се обрачунава са Српском напредном странком, па тако и у данашњем саопштењу користи стравичну елементарну непогоду, као што је поплава, која још прети делу наших сународника, као средство за обрачун са СНС", наведено је у саопштењу.

Новосадски напредњаци додају да ДС почиње нападе у моменту у којем се "осећају слога и солидарност у нашем народу" као и да "креће са поновним поделама, сукобима, нападима, који су последица ничег другог до ускостраначког интереса".

У саопштењу је наведено и то да се Град Нови Сад, којим руководи СНС, готово у целости ставио на услугу Покрајинском кризном штабу, као и да се градоначелник Милош Вучевић потпуно посветио помоћи угроженим подручјима, пре свега у Срему.

Док је Град Нови Сад организовао и слао помоћ свих врста, не гледајући на то што Покрајинским кризним штабом руководе функционери ДС, "Демократска странка креће са монструозним нападима на СНС, као да је Србија у изборној кампањи, а не у центру елементарне непогоде која је погодила наш регион", наведено је у саопштењу новосадских напредњака.

Покрајински одбор ДС у Војводини саопштио је претходно да, док Покрајинска влада улаже напоре у очување живота и имовине грађана угроженим поплавама, СНС политичким калкулацијама покушава да промени власт у покрајини.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару